ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ συστήνει στον κόσμο τη... δεύτερη κόρη του (pic)

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ συστήνει στον κόσμο τη... δεύτερη κόρη του (pic)
Mark Zuckerberg/FACEBOOK

Ευτυχής πατέρας δύο κοριτσιών είναι πλέον ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω... Facebook φυσικά, την γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Αυτός και η σύζυγός του Πρισίλα Τσαν έχουν ήδη μία κόρη, την Μαξ. Το νέο τέκνο της οικογενείας έλαβε το όνομα Όγκοστ (August – Αύγουστος).

Μέσω της ανάρτησής του ο Ζούκερμπεργκ και η σύζυγός του, απηύθυναν έναν συγκινητικό μήνυμα στη νεογέννητη κόρη τους, ευχόμενοι να μην μεγαλώσει πολύ γρήγορα.

«Όταν γεννήθηκε η αδελφή σου, της γράψαμε ένα γράμμα για τον κόσμο που ελπίζαμε εκείνη – και τώρα εσύ – να ζείτε, έναν κόσμο με καλύτερη εκπαίδευση, λιγότερες ασθένειες...», γράφει μεταξύ άλλων η ανάρτηση.

«Αλλά αντί να σου γράψουμε κάτι για την ενηλικίωση, θέλουμε να σου μιλήσουμε για την παιδική σου ηλικία. Ο κόσμος μπορεί να γίνει ένα σοβαρό μέρος (να ζεις). Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις χρόνο να βγαίνεις έξω και να παίζεις». «Η παιδική ηλικία είναι μαγική. Είσαι μόνο μία φορά παιδί, γι’ αυτό μην την σκορπάς ανησυχώντας για το μέλλον, έχεις εμάς να το κάνουμε αυτό και θα κάνουμε το παν για να σιγουρευτούμε πως ο κόσμος είναι ένα καλύτερο μέρος για σένα και τα παιδιά της γενιάς σου».

Η ανάρτηση του Ζούκερμπεργκ κλείνει με το εξής μήνυμα: «Σε αγαπάμε τόσο πολύ και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νέα περιπέτεια μαζί σου. Σου ευχόμαστε μία ζωή γεμάτη χαρά, αγάπη και την ίδια ελπίδα που προσφέρεις και σε μας. Η μαμά και ο μπαμπάς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ