ΚΟΣΜΟΣ

Καρέ καρέ οι τελευταίες στιγμές του Τούρκου παρουσιαστή πριν από την δολοφονία του (vid)

Καρέ καρέ οι τελευταίες στιγμές του Τούρκου παρουσιαστή πριν από την δολοφονία του (vid)
Facebook/Vatan Şaşmaz

Κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο διάσημος Τούρκος παρουσιαστής, στην Κωνσταντινούπολη, κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές του Βατάν Σασμάζ, πριν τον πυροβολήσει η πρώην ερωμένη του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 43χρονος Σασμάζ, φορώντας ένα κόκκινο πουκάμισο και γυαλιά ηλίου, μπήκε ανυποψίαστος στο ξενοδοχείο Conrad και κατευθύνθηκε προς το δωμάτιο.

Στο αμέσως επόμενο πλάνο, απεικονίζεται το πρώην μοντέλο, η 55χρονη Φιλίζ Ακέρ να μπαίνει στο δωμάτιο του 43χρονου ηθοποιού. Αμέσως μετά, ο Βατάν Σασμάζ, μπαίνει στο δωμάτιο του όπου τελικά αποδείχθηκε... μοιραίο.

Στη συνέχεια, ακολουθεί αναστάτωση με αστυνομικούς και άνδρες ασφαλείας του ξενοδοχείου να βρίσκονται έξω από το δωμάτιο όπου είχε στηθεί το καρτέρι θανάτου.

Η Φιλίζ Ακέρ είχε πυροβολήσει τέσσερις φορές τον Σασμάζ, προτού η ίδια αυτοκτονήσει στο ίδιο δωμάτιο.

Πηγές από τον κύκλο της αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε ψυχολογικά προβλήματα και δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον διάσημο Τούρκο παρουσιαστή.

Μάλιστα, στο παρελθόν, το πρώην μοντέλο είχε φτάσει στο σημείο να απειλεί ότι θα σκοτώσει την σύζυγό του. Σημειώνεται ότι Ακέρ, πριν από δύο χρόνια είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ