ΚΟΣΜΟΣ

Ζευγάρι που είναι 16 χρόνια μαζί αποκαλύπτει πώς δεν έχει σβήσει η «φλόγα» τους

Ζευγάρι που είναι 16 χρόνια μαζί αποκαλύπτει πώς δεν έχει σβήσει η «φλόγα» τους
Facebook

Η Claire και ο David Burke είναι μαζί δεκαέξι χρόνια, παντρεμένοι εφτά και έχουν έναν γιο.

Το παράδοξο είναι πως δεν έχουν ζήσει ποτέ κάτω απ’ την ίδια στέγη. Παρόλα αυτά, περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους ως οικογένεια, αλλά όταν φτάνει η στιγμή του ύπνου, καληνυχτίζονται και ο καθένας πηγαίνει στο σπίτι του. Μπορεί να μην είναι ένας συνήθης τρόπος συμβίωσης σε έναν γάμο, αλλά τους βοηθά να κρατούν αναμμένη τη φλόγα της σχέσης τους.

Η Claire, στα 49 της χρόνια, αναφέρει πως δε σκέφτηκαν ποτέ τους τη συγκατοίκηση και αφού πέρασαν τη νύχτα του γάμου τους στο ίδιο κρεβάτι, ένιωσαν αρκετά κουρασμένοι και μίζεροι. Έτσι, αυτή και ο 43χρονος David αποφάσισαν να δίνουν χώρο ο ένας στον άλλο γιατί είναι ό,τι καλύτερο μπορούν να κάνουν για το γάμο τους.

Το ζευγάρι ζει σε διαφορετικά σπίτια, τα οποία απέχουν 4 μίλια το ένα από το άλλο. «Απλά δεν μας ταιριάζει το να ζούμε μαζί» ανάφερε η Claire.

PAY COUPLE LIVE APART 1


Πηγή: mirror.co.uk

«Τη νύχτα του γάμου μας, την περάσαμε μαζί και ήταν απαίσια. Ήταν μία από τις ζεστότερες μέρες του χρόνου και ήμασταν πραγματικά εξουθενωμένοι. Κοιμηθήκαμε μαζί, αλλά και οι δύο μας έχουμε συνηθίσει να έχουμε ένα κρεβάτι μόνο για μας».

Η Claire έχει στο ιστορικό της δύο αποτυχημένους γάμους και πλέον δε θέλει να δίνει αναφορά σε κανέναν. Γι’ αυτό ζει μόνο με τα παιδιά της.

Ο David βρισκόταν σε σχέση από τα 17 του χρόνια, οπότε δεν έζησε ποτέ τη ζωή του εργένη. Η Claire κατάλαβε και αποφάσισε πως ο σύζυγός της, χρειάζεται λίγο χρόνο μόνος του πριν δεσμευτεί σε κάτι σοβαρό. Βλέποντας όμως την αξία της ανεξαρτησίας της, αποφάσισαν από κοινού να ζουν χωριστά.

«Αυτό που έχουμε δεν περιλαμβάνει πίεση και σταματάει κάθε εμπόδιο που έχει ένα ζευγάρι το οποίο ζει μαζί. Ποτέ δεν γκρινιάζω στη δουλειά μου για τη γυναίκα μου. Είμαι χαρούμενος όταν δεν υπάρχει πίεση» δήλωσε ο David.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ