ΚΟΣΜΟΣ

Μυστηριώδης εξαφάνιση 9χρονης από γάμο στη Γαλλία

Μυστηριώδης εξαφάνιση 9χρονης από γάμο στη Γαλλία
Twitter

Μεγάλες έρευνες είναι σε εξέλιξη στην Ιζέρ της Γαλλίας, μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση ενός 9χρονου κοριτσιού που παρέστη σε γάμο, την Κυριακή.

Η τελευταία φορά που το κοριτσάκι έδωσε σημεία ζωής ήταν σε παιδικό δωμάτιο, κοντά στην αίθουσα της τελετής. Έκτοτε η Maelys de Araujo αγνοείται.

Στην προσπάθεια των Αρχών συνέδραμε αστυνομικό ελικόπτερο καθώς και σκύλοι – ανιχνευτές, ωστόσο οι έρευνες είναι μέχρι στιγμής άκαρπες. Ήδη και οι 180 παρευρισκόμενοι έχουν ανακριθεί όμως κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει κάτι, σύμφωνα με το BBC.

girl

Πηγή: Twitter

Η 9χρονη βρισκόταν στην τελετή μαζί με την μητέρα της - που είναι ξαδέλφη της νύφης- τον πατέρα και την μεγαλύτερη αδελφή της. Ένας από τους καλεσμένους, μίλησε στην Le Parisien, περιγράφοντας τα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ:

2girl

Ο DJ ανακοίνωσε από το μικρόφωνο ότι ένα παιδί έχει εξαφανιστεί. Άμεσα όλοι αρχίσαμε να ψάχνουμε τον χώρο, μέσα και έξω. Υποθέσαμε πως ίσως κουράστηκε και την πήρε ο ύπνος σε κάποια γωνία, όπως μετά από μια ολόκληρη ώρα έρευνας, δεν βρέθηκε πουθενά. Τότε ειδοποιήσαμε την αστυνομία.

Πηγή: Twitter

Ο ίδιος κάνει λόγο για απαγωγή και τα στοιχεία οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα καθώς ούτε τα σκυλιά της αστυνομίας κατάφεραν να εντοπίσουν την μυρωδιά του παιδιού, πέραν από το πάρκινγκ του χώρου όπου έγινε η τελετή.

Αστυνομία, πυροσβέστες και εθελοντές έχουν ψάξει την γύρω περιοχή, το ποτάμι ακόμα και τους υπονόμους ωστόσο δεν βρήκαν κανένα ίχνος.

Ο τοπικός εισαγγελέας, Dietlind Baudoin, δήλωσε ότι δεν ήθελε να κάνει βιαστικές υποθέσεις για το τι συνέβη, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ