ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανός έχει 59 παιδιά χωρίς να το γνωρίζει η γυναίκα του

Βρετανός έχει 59 παιδιά χωρίς να το γνωρίζει η γυναίκα του
REUTERS/Hannah McKay

Για ορισμένα ζευγάρια που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδιά, το διαδίκτυο προσφέρει μια φτηνή μεν αλλά παρακινδυνευμένη εναλλακτική: τις online τράπεζες σπέρματος. Το βρετανικό δίκτυο BBC συνάντησε online δωρητές σπέρματος, συμπεριλαμβανομένων και ανδρών που παραδέχθηκαν ότι έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις, καθώς και κάποιον που ισχυρίστηκε ότι είναι ήδη πατέρας 59 παιδιών χωρίς η γυναίκα του να γνωρίζει το παραμικρό.

Ένας από τους ανώνυμους δωρητές δήλωσε στο ντοκιμαντέρ με τίτλο Desperately Seeking Semen ότι οι «δωρεές» γίνονται στα πιο απίθανα μέρη. «Μερικές φορές πηγαίνεις στο σπίτι κάποιου, άλλες φορές σε ξενοδοχείο ή σε σιδηροδρομικό σταθμό ή και σε τουαλέτες pub...», ανέφερε χαρακτηριστικά

Ένας άλλος δωρητής, ο Τζορτζ, θυμάται τη συνάντησή του με μία γυναίκα, που δεν είχε δει ούτε σε φωτογραφία. Όπως λέει αισθάνθηκε πολύ τυχερός που άνοιξε την πόρτα και είδε μια πανέμορφη κοπέλα.

Η πιο συγκλονιστική ωστόσο ομολογία είναι ενός δωρητή, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, και ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι «πατέρας» περισσότερων από 60 παιδιών, πίσω από την πλάτη της γυναίκας του. Όπως λέει ο ίδιος:

Ήδη έχω 59 παιδιά από δωρεές σπέρματος, επτά είναι "καθ' οδόν" και η γυναίκα μου δεν γνωρίζει τίποτα γι' αυτό. Αν ανακαλύψεις ότι ο άνδρας σου δεν έχει μόνο έξι παιδιά αλλά πάνω από 60, αυτό ισοδυναμεί με καταστροφή. Αυτό το μυστικό πρέπει να το πάρω στον τάφο μου.

Όπως εξηγούν βρετανικά δίκτυα, οι δωρητές είναι απολύτως ανεξάρτητοι και μη ελεγχόμενοι. Συνήθως βρίσκουν "δουλειά" μέσω ομάδων στο Facebook.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ