Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον περιμένουν το τρίτο τους παιδί
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ της Μεγάλης Βρετανίας και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον περιμένουν το τρίτο τους παιδί, όπως ανακοίνωσε το παλάτι.
«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως η Δούκισσα είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του παλατιού που αναρτήθηκε στο twitter.
«Η Βασίλισσα και τα μέλη και των δύο οικογενειών είναι πανευτυχείς με τα νέα», συμπληρώνει η ανακοίνωση και ενημερώνει πως όπως και στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της η Κέιτ Μίντλετον υποφέρει από την λεγόμενη «υπερέμεση της κύησης», δηλαδή μία σοβαρής μορφής πρωινή ναυτία, που συνοδεύεται από συνεχείς κρίσεις εμετού, αδυναμία και αφυδάτωση.
Οι γονείς δύο παιδιών, του πρίγκιπα Τζορτζ και της πριγκίπισσας Σάρλοτ, περιμένουν με μεγάλη αγωνία την έλευση του τρίτου τους τέκνου.
Καραμανλής: Αρνητική εξέλιξη για τα εθνικά μας συμφέροντα η κύρωση του τουρκολιβυκού συμφώνου
19:05
Ο Άγγελος Παπανικολάου νέος πρόεδρος της ΕΟΚ στη «σκιά» του Basketgate
19:00
Τραμπ για Ιράν: «Δεν θα υπάρξει αεροπορική επιδρομή σήμερα»
18:50
Διαδηλώσεις στην Αλβανία: Με πέτρες απαντούν οι φοιτητές στο κάλεσμα διαλόγου του Ράμα
18:39