Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον περιμένουν το τρίτο τους παιδί
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ της Μεγάλης Βρετανίας και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον περιμένουν το τρίτο τους παιδί, όπως ανακοίνωσε το παλάτι.
«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως η Δούκισσα είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του παλατιού που αναρτήθηκε στο twitter.
«Η Βασίλισσα και τα μέλη και των δύο οικογενειών είναι πανευτυχείς με τα νέα», συμπληρώνει η ανακοίνωση και ενημερώνει πως όπως και στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της η Κέιτ Μίντλετον υποφέρει από την λεγόμενη «υπερέμεση της κύησης», δηλαδή μία σοβαρής μορφής πρωινή ναυτία, που συνοδεύεται από συνεχείς κρίσεις εμετού, αδυναμία και αφυδάτωση.
Οι γονείς δύο παιδιών, του πρίγκιπα Τζορτζ και της πριγκίπισσας Σάρλοτ, περιμένουν με μεγάλη αγωνία την έλευση του τρίτου τους τέκνου.
Ο Τραμπ ζήτησε από την Ουκρανία να μην επιτεθεί στη Ρωσία κατά την επίσκεψη του επικεφαλής της CIA
11:12
Δημήτρης Κόκοτας: Από τα παιδικά χρόνια δίπλα στον Σταμάτη, στα πλατινένια ’90s και στην τελική μάχη
11:04
Θεοδωρικάκος: Δημιουργούνται πάνω από 5.000 θέσεις εργασίας, οι περισσότερες στη βιομηχανία
11:02
Ρούμπιο σε συμμάχους για το Ιράν: Παγώνουν τα στρατιωτικά πλήγματα, το βάρος πέφτει στις κυρώσεις
10:58