ΚΟΣΜΟΣ

Τρίχρονος με φωκομέλεια φροντίζει το αδελφάκι του και συγκινεί

Τρίχρονος με φωκομέλεια φροντίζει το αδελφάκι του και συγκινεί

Δεν χρειάζεσαι άκρα για να νοιαστείς για τον διπλανό σου- δεν χρειάζεσαι τίποτα για να ενδιαφερθείς. Αυτό αποδεικνύει χωρίς λόγια αλλά με έργα ο τρίχρονος Camden και η ανάρτηση της μητέρας του στο Instagram παραδειγματίζει.

Σε ανάρτηση της στο κοινωνικό δίκτυο, η Katie Whiddon δημοσιοποίησε την συγκινητική στιγμή ανάμεσα στα παιδιά της, τον τρίχρονο Camden και των μόλις μερικών μηνών Jaxton.

Στο video ο Camden ακούει τα κλάματα του μικρότερου αδελφού του και σε μόλις δύο κινήσεις τον καθησυχάζει τοποθετώντας την πιπίλα του στο στόμα.

Το διαδίκτυο έχει συγκινηθεί με την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα του τρίχρονου που γεννήθηκε με φωκομέλεια, μια εξαιρετικά σπάνια συγγενής διαταραχή που αφορά δυσπλασία των άκρων (δυσμελία).

https://www.instagram.com/p/p

Η εμφάνιση αυτής της δυσμορφίας έχει ως επιμέρους αποτέλεσμα την εμφάνιση διάφορων ανωμαλιών στο πρόσωπο, στα άκρα, τα αυτιά, τη μύτη και την ελλιπή ανάπτυξη πολλών ακόμα μελών. Αν και μπορούν να πραγματοποιηθούν χειρουργικές επεμβάσεις στον ασθενή για τη διόρθωση των ανωμαλιών, τα αποτελέσματα είναι περιορισμένα λόγω της απουσίας νεύρων, οστών και άλλων δομών για την αναδημιουργία των μελών.

Η Whiddon εξιστορεί την οικογενειακή τους ιστορία στο ιστολόγιο της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ