Θράσος ή βλακεία; Άνδρας φωτογραφίζει τα κύματα υποτιμώντας το μένος της Ίρμα (Vid)
Ενώ ο τυφώνας Ίρμα πλησιάζει απειλητικά τα Florida Keys και οι Αρχές έχουν ήδη δώσει εντολή για εκκένωση, ένας άνδρας προσπαθεί να φωτογραφίσει τα μανιασμένα κύματα.
Στο ερασιτεχνικό βίντεο τον βλέπουμε πάνω στο στηθαίο να τείνει το κινητό του για να τραβήξει το φωτογραφία. Όμως η φουρτουνιασμένη θάλασσα δεν τον άφησε.
Ένα γιγάντιο κύμα τον πετά κάτω.
Εκείνος, ως να μη συμβαίνει τίποτα, σηκώθηκε και απομακρύνθηκε ατάραχος.
Θυελλώδεις άνεμοι ήδη σαρώνουν τα Florida Keys. O τεράστιος τυφώνας έρχεται με ακόμη πιο δυνατούς ανέμους που εκτείνονται σε μήκος 112 χιλιομέτρων από το κέντρο του.
Η μέχρι στιγμής πορεία της Ίρμα δείχνει ότι θα ‘χτυπήσει’ στην πλευρά προς δυσμάς της χερσονήσου και θ’ ανέβει προς τα πάνω με ανέμους ταχύτητας 209 χιλιομέτρων την ώρα.
Σφοδρές καταιγίδες θα ξεσπάσουν και κάποιες περιοχές θα πλημμυρίσουν.
Μητσοτάκης σε αγρότες: Ανοιχτοί στον διάλογο, όχι στο παράλογο - Να σεβαστούν το κοινωνικό σύνολο
10:05
Προδιαγεγραμμένη καύση, μικρά νησιά, megafires: Τι αλλάζει με το νομοσχέδιο της Πολιτικής Προστασίας
09:58
«Ουδείς που σπουδάζει ή διαμένει ήδη στο εξωτερικό θίγεται»: Τι θα ισχύσει με τη στρατιωτική θητεία
09:49
Μακελειό στο Γιοχάνεσμπουργκ: Πάνω από δέκα νεκροί από ένοπλη επίθεση σε ταβέρνα (pics)
09:40