ΚΟΣΜΟΣ

Δίδυμες γέννησαν με λίγες ώρες διαφορά (Vid)

Δίδυμες γέννησαν με λίγες ώρες διαφορά (Vid)
Facebook

Δύο 34χρονες δίδυμες αδερφές γέννησαν με διαφορά λίγων ωρών τα παιδιά τους σε νοσοκομείο της Μασαχουσέτης.

Όταν η Rachael McGeoch και η Beccy Pistone έμαθαν ότι θα γεννούσαν την ίδια χρονική περίοδο ενθουσιάστηκαν. Το όνειρό τους ήταν να γέννησουν στο ίδιο νοσοκομείο, την ίδια μέρα. Υπήρχε όμως ένα πρόβλημα: η Rachael ζει στο Charleston, ενώ η αδερφή της δύο ώρες πιο μακριά στο Cape Cod.

Η Rachael προσπάθησε να πείσει και την αδελφή της να πάει στο ίδιο μαιευτήριο, αλλά η Beccy δεν ήθελε να είναι μακρία από το σπίτι της.

«Εγώ ήθελα να γεννήσω με μαία, κι έτσι επέλεξα το Mount Auburn Hospital», δήλωσε η Rachael στο Wesh2.

Οι γιατροί της Rachael έδωσαν ως πιθανή ημερομηνία τοκετού την 1η Αυγούστου αλλά το μωρό είχε άλλα σχέδια. Τελικά μπήκε στο μαιευτήριο στις 13 Αυγούστου, την ίδια ημέρα την οποία είχαν δώσει ως πιθανή ημερομηνία τοκετού στη δίδυμη αδελφή της. Παρά την πρόκληση τεχνητών πόνων, η γυναίκα καθυστερούσε να γεννήσει κι έτσι οι δύο αδελφές είχαν την ευκαιρία να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

4447465100000578 4884684 image a 28 1505405486702

«Πιστέψαμε πως αν βρεθούμε μαζί, μπορεί να γεννούσαμε και μαζί» λέει η Rachael.

Και είχε δίκιο. Η αδελφή της και ο άνδρας της οδήγησαν μέχρι το Mount Auburn Hospital, βρέθηκαν σε διπλανά δωμάτια, όπου και γέννησαν τελικά με 24 ώρες διαφορά.

Η Rachael και ο άνδρας της William Bubenicek καλωσόρισαν τον γιο τους το βράδυ της 15ης Αυγούστου και η Beccy με τον άνδρα της William Pistone απέκτησαν μια κόρη τα ξημερώματα της 16ης Αυγούστου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ