ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη στο Ντουμπάι ο «κούκλος Κεν»

Συνελήφθη στο Ντουμπάι ο «κούκλος Κεν»
Instagram

Περιπέτειες στον έλεγχο διαβατηρίων στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι είχε πρόσφατα, ο Rodrigo Alves.

Ο 34χρονος που είναι παγκοσμίως γνωστός ως κούκλος «Κεν» ταξίδευε στο Ντουμπάι για να παραστεί στα εγκαίνια ενός ξενοδοχείου. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαβατηρίων τον συνέλαβαν και επί τρεις ώρες προσπαθούσαν να βρουν ομοιότητα μεταξύ του ανθρώπου που είχαν μπροστά τους και της φωτογραφίας του διαβατηρίου του.

Δεν ρώτησα τι συνέβαινε, επειδή μου συνέβη το ίδιο όταν προσγειώθηκα στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Εκεί με ανέκριναν επί μία ώρα και όταν είπα στον επικεφαλής αξιωματικό να με κοιτάξει καλά, όλοι ήταν πολύ απολογητικοί και μου είπαν απλά ότι έκαναν την δουλειά τους.

Ο Alves που κατάγεται από την Βραζιλία, αλλά ζει μόνιμα στο Λονδίνο, έχει αλλάξει από την κορυφή έως τα νύχια, με τη βοήθεια του νυστεριού.

448DA13B00000578 4905768 image m 99 1506004600276

Συνολικά, ο 34χρονος έχει υποβληθεί σε 42 πλαστικές επεμβάσεις, τονίζοντας πως δεν είχε καμία πρόθεση να μοιάσει στον «Κεν». Όπως λέει, τώρα, «έχει βρει ειρήνη μέσα στο σώμα του».

Στον μακρύ κατάλογο με τις επεμβάσεις συμπεριλαμβάνεται μπότοξ, πλαστική στη μύτη, λιποαναρρόφηση, επέμβαση στο σαγόνι και εμφυτεύματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ