Ισχυρός σεισμός έπληξε ξανά το Μεξικό
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,2 Ρίχτερ χτύπησε το Μεξικό, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, μεταδίδουν τα διεθνή δίκτυα.
O σεισμός σημειώθηκε 12 μίλια από την πολιτεία Οαχάκα και σύμφωνα με το Russia Today, αυτή την ώρα ηχούν σειρές στην Πόλη του Μεξικό και έχουν ενεργοποιηθεί τα πρωτόκολλα έκτακτης ανάγκης.
Σύμφωνα με τις καταγραφές Ινστιτούτων, από το πρωί του Σαββάτου έχουν σημειωθεί συνολικά τέσσερις μεγάλοι μετασεισμοί.
Σημειώνεται πως το Μεξικό ακόμη θρηνεί 286 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τον καταστροφικό σεισμό 7,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε την Τρίτη και που έχει βυθίσει τη χώρα σε πένθος.
Οι κάτοικοι της περιοχής, που ακόμα δεν έχουν συνέλθει από τον προηγούμενο Εγκέλαδο, βγήκαν στους δρόμους τρομοκρατημένοι, φορώντας τις πιτζάμες τους:
Φθιώτιδα: Γκρέμισαν Αγία Τράπεζα ναού σε νεκροταφείο ψάχνοντας λίρες - Αναζητούνται οι δράστες (pic)
08:40
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης Σαράντης: Η πατρότητα μου δίνει τρομερή δύναμη - Δεν ονειρευόμουν ποτέ να γίνω ηθοποιός
08:30
Οι πρώτες εικόνες από την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Εκρήξεις στην Τεχεράνη (vid)
08:25
ΕΝΦΙΑ 2026: Αντίστροφη μέτρηση για την ανάρτηση των εκκαθαριστικών - Σε ποια ακίνητα μειώνεται 50%
08:22