Ως «τρομοκρατικές ενέργειες» ερευνώνται οι επιθέσεις στον Καναδά (pics&vid)
Η αστυνομία του Καναδά ερευνά τις επιθέσεις βίας που σημειώθηκαν στο Έντμοντον ως «τρομοκρατικές ενέργειες».
Ένας άντρας χτύπησε με το αυτοκίνητό του έναν αστυνομικό και στην συνέχεια βγήκε από το όχημα και τον μαχαίρωσε σε πολλά σημεία του σώματος του.
Διέφυγε της σύλληψης και λίγη ώρα αργότερα, ενώ οι Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ο ίδιος δράστης τραυμάτισε τέσσερις περαστικούς με ένα δεύτερο όχημα.
Τόσο ο αστυνομικός όσο και τα άλλα θύματα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα, σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές.
Λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας των θυμάτων από τις επιθέσεις που δέχθηκαν δεν έγιναν γνωστές, ενώ η υγεία του αστυνομικού αναμένεται να αποκατασταθεί, σύμφωνα με καναδικό CTV News.
Σε δήλωσή της η αστυνομία του Έντμοντ επεσήμανε πως ο περίπου 30 ετών δράστης κατά πάσα πιθανότητα ενήργησε μόνος του.
Μία σημαία του ISIS βρέθηκε στο μπροστινό κάθισμα του πρώτου οχήματος που χρησιμοποίησε.
Τραγωδία στο Περού: Δέκα φοιτητές νεκροί από φωτιά σε εστιατόριο - Έκαναν πάρτι γενεθλίων (pic)
20:48
Κακοκαιρία Byron: Οι 260 τόνοι νερού ανά στρέμμα και οι περιοχές που απειλούνται τις επόμενες ώρες
20:39
Σρι Λάνκα: Περισσότερους από 600 νεκρούς άφησε πίσω του ο κυκλώνας Ντίτβα (pics)
20:30
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα κηρύξει η Λιθουανία για τα αερόστατα από τη Λευκορωσία
20:23