ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σήκωσε τη μπάρα των διοδίων και πέρασε χωρίς να πληρώσει (vid)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σήκωσε τη μπάρα των διοδίων και πέρασε χωρίς να πληρώσει (vid)
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ/Φωτογραφία αρχείου

Με βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, διακρίνεται να σηκώνει τη μπάρα των διοδίων στην Καλαμάτα και να περνά χωρίς να πληρώσει.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, σε μία πρώτη ανάρτησή της ενημέρωσε για το ταξίδι της προς την Καλαμάτα αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ξεκινάω από Αθήνα για Καλαμάτα για να στηρίξω τον Στράτο Δασκαρόλη, τον συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια. Η σημερινή δράση είναι Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου».

Λίγη ώρα αργότερα, όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σταμάτησε σε ένα σταθμό διοδίων βγήκε από το αυτοκίνητό της και σήκωσε τη μπάρα διοδίων.

«Στο δρόμο για Καλαμάτα. Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου Δασκαρόλη. Του συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια», έγραψε στο Facebook, εκφράζοντας τη στήριξή της στο Κίνημα Δεν Πληρώνω Διόδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ