ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Στοίχημα ότι στις επόμενες εκλογές ο Καμμένος θα κατεβεί υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Θεοδωράκης: Στοίχημα ότι στις επόμενες εκλογές ο Καμμένος θα κατεβεί υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Την αντίρρησή του εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εκλογών για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, καθώς την πρώτη Κυριακή διοργανώνεται Μαραθώνιος, κάνοντας μάλιστα λόγο για «μνημείο ανορθολογισμού».

Παράλληλα εκτίμησε ότι αν ψηφίσουν «λιγότεροι από 100.000 πολίτες θα συντριβούμε, με την έννοια ότι δεν θα έχουν ψηφίσει οι ανένταχτοι του Κέντρου και θα έχουν ψηφίσει μόνο οι κομματικοί μηχανισμοί».

«Αν ψηφίσουν περίπου 150.000 πολίτες θα είναι ντέρμπι κι αν ψηφίσουν 200.000 και πάνω, θα κερδίσουμε από την πρώτη Κυριακή» πρόσθεσε κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον Μάκη Προβατά και τον Χρήστο Χωμενίδη.

PSX 20171009 214318 1024x683

Το «καρφί» για τον Καμίνη

Ο επικεφαλής του Ποταμιού έστρεψε τα βέλη του κατά του συνυποψηφίου του Γιώργου Καμίνη καθώς όπως είπε τον ενοχλεί το γεγονός ότι θα παραμείνει δήμαρχος αν εκλεγεί στην ηγεσία του νέου φορέα.

«Είναι απογευματινή εργασία η αρχηγία ενός κόμματος;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά. Επίσης είπε ότι είναι απαραίτητο όλοι οι υποψήφιοι που δεν θα είναι στη βουλή να δηλώσουν ποιος θα τους εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο.

«Ο Καμμένος στις επόμενες εκλογές θα κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο κ. Θεοδωράκης εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης υποστηρίζοντας ότι «δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ αλλά ένα ενιαίο κόμμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ». Μάλιστα πρόσθεσε:

«Στοιχηματίζω ότι στις επόμενες εκλογές ο κ. Καμμένος θα κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Η ΝΔ κοπιάρει τα κείμενα του Ποταμιού»

Απαντώντας σε σχόλιο ότι το Ποτάμι έχει οικειότητα με τη Νέα Δημοκρατία είπε ότι αυτό δεν ισχύει ωστόσο συμπλήρωσε ότι «υπάρχουν πράγματα που λέει ο Μητσοτάκης, τα περισσότερα κλεμμένα από το Ποτάμι, τα οποία είναι πολύ ωραία».

«Κοπιάρουν κείμενα, αναλύσεις μας και τα παρουσιάζουν. Στη Θεσσαλονίκη εμφάνισαν 3-4 δικές μας προτάσεις, για την παιδεία, τα πρότυπα σχολεία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ