ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαυρωτάς στο CNN Greece: Ποιοι μας έκαναν συστάσεις να μην ψηφίσουμε το νομοσχέδιο

Μαυρωτάς στο CNN Greece: Ποιοι μας έκαναν συστάσεις να μην ψηφίσουμε το νομοσχέδιο

Διευκρινίσεις για τις δηλώσεις του από το βήμα της βουλής, το απόγευμα της Τρίτης, ότι έγινε δέκτης συστάσεων να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, προκειμένου να πέσει η κυβέρνηση, έδωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, μιλώντας στο CNN Greece.

«Ψηφοφόροι και φίλοι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε μένα αλλά και σε άλλους συναδέλφους, μας έλεγαν ότι είναι ευκαιρία να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο, ώστε να εγκλωβιστεί και να πέσει η κυβέρνηση», δήλωσε ο κ. Μαυρωτάς και πρόσθεσε: «θεώρησα σκόπιμο να το εξηγήσω σε αυτόν τον κόσμο ότι δεν πέφτουν οι κυβερνήσεις αν δεν ψηφίσεις ένα άρθρο αλλά αντίθετα καταστρέφεις την ζωή κάποιων ανθρώπων».

Παράλληλα, ο βουλευτής του Ποταμιού, ξεκαθάρισε ότι αυτές οι συστάσεις και προτροπές δεν προήλθαν από το εσωτερικό του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι από το βήμα της βουλής την Τρίτη, ο Γιώργος Μαυρωτάς είχει δηλώσει: «Επειδή γίναμε δέκτες κάποιων συστάσεων, γενικά, να μην ψηφίσουμε είτε άρθρα είτε όλο το νομοσχέδιο για να, εντός εισαγωγικών, πέσει η κυβέρνηση, δεν πέφτουν έτσι οι κυβερνήσεις, δε χάνεται έτσι η δεδηλωμένη, άμα δεν ψηφιστεί ένα νομοσχέδιο. Θέλει πρόταση μομφής, κάτι το οποίο, πιστεύουμε ότι, ουσιαστικά, συσπειρώνει τη συμπολίτευση. Το να παραβιάσουμε τις αρχές μας και τις αξίες μας για μία τρύπα στο νερό, ουσιαστικά, δε θα το κάνουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ