ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεβάζει τους τόνους ο Θεοδωράκης: «Καρφιά» κατά Καμίνη... με άρωμα Κεντροαριστεράς

Ανεβάζει τους τόνους ο Θεοδωράκης: «Καρφιά» κατά Καμίνη... με άρωμα Κεντροαριστεράς
EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ/Φωτογραφία αρχείου

Το πλήρωμα του χρόνου… για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά πλησιάζει και οι τόνοι σιγά - σιγά ανεβαίνουν. Οι κάλπες για την Κεντροαριστερά ανοίγουν στις 12 Νοεμβρίου, ενώ όλα δείχνουν έτοιμα για την αποψινή τηλεμαχία των υποψηφίων για την ηγεσία της παράταξης.

Οι υποψήφιοι έχουν βγάλει τα όπλα από την φαρέτρα τους και ξεκινούν οι τελικές μάχες.

Την αρχή έκανε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ζήτησε από όσους υποψήφιους δεν είναι βουλευτές ποιος θα τους εκπροσωπεί στη Βουλή σε περίπτωση που κερδίσουν. Το συγκεκριμένο ερώτημα – «καρφί» πήγαινε στον Γιώργο Καμίνη και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Την σκυτάλη πήρε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, κάνοντας αναφορά στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.

«Ο Γιώργος κάνει μια προσπάθεια που βοηθάει τον χώρο. Χαίρομαι που ο Δήμαρχος της Αθήνας αποφάσισε να μπει σε αυτή την περιπέτεια. Το τι διαφορές έχουμε, αυτό θα φανεί στα debate» δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε:

«Από εκεί και πέρα με έχει ενοχλήσει ένα πράγμα: Τον άκουσα να λέει ότι θα παραμείνει δήμαρχος και θα είναι και πρόεδρος της παράταξης. Πιστεύει κανείς ότι είναι απογευματινή εργασία η παράταξη; Η ζωή μας όλη, αυτό τον καιρό, είναι η πολιτική, η Βουλή, οι συγκρούσεις, ο Τσίπρας. Πιστεύει κανείς ότι μπορεί να διαχειρίζεται τον Δήμο Αθηναίων και ένα νέο φορέα; Να έχουμε επίγνωση του τι ζητάμε από τον κόσμο και ποιες δυνατότητες έχουμε. Υπάρχει και κάτι άλλο ενοχλητικό. Δήλωσε ότι δεν θα είναι στη Βουλή, αλλά έχει πολλά στελέχη η ΔΗΣΥ να εκπροσωπήσουν το νέο κόμμα για τα επόμενα 2 χρόνια. Σε αυτή την παράταξη έχουμε βάλει τα ίδια ΔΗΣΥ και Ποτάμι. Απαιτώ από όλους τους υποψηφίους να νοιάζονται για αυτή την ενότητα. Όσοι δεν είναι στη Βουλή θα πρέπει να πούνε ποιος θα είναι αντ' αυτού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ