ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργισμένη απάντηση Τσοχατζόπουλου για δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ζητά αναδρομικά από το Δημόσιο

Οργισμένη απάντηση Τσοχατζόπουλου για δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ζητά αναδρομικά από το Δημόσιο
Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ/Φωτογραφία αρχείου

Σε κατηγορηματική διάψευση για τα περί διεκδίκησης αναδρομικών από το Δημόσιο προχώρησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας του Ελεύθερου Τύπου.

«Όσα δημοσιεύτηκαν στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ της Κυριακής είναι παντελώς ψευδή, συκοφαντικά και εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες με στόχο τη διαπόμπευσή μου», αναφέρει στη δήλωσή του ο πρώην υπουργός και προσθέτει:

«Διεθνείς επιχειρηματίες, ψευδομάρτυρες και πράκτορες ελληνικών και ξένων υπηρεσιών, εκτόξευσαν και πάλι λάσπη στο πρόσωπό μου, ειδικά τις τελευταίες 15 μέρες, που βρισκόμαστε εν αναμονή της έκδοσης της απόφασής μου από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, με προφανή στόχο να επηρεάσουν την κρίση του».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος, καταλήγει σημειώνοντας: «τον κύριο Χουλιαράκη δεν τον γνωρίζω ούτε τον έχω συναντήσει ποτέ μου. Η αίτησή μου να τον συναντήσω αφορούσε σε θέματα της συντάξεώς μου και όχι σε αυτά που σκόπιμα και δυσφημιστικά αναφέρονται στο δημοσίευμα και για τα οποία άλλωστε έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη από το 2011 κιόλας, κατόπιν αιτήσεων 160 ακόμη συναδέλφων μου συνταξιούχων βουλευτών…».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ζητά 250.000 ευρώ αναδρομικά από το Δημόσιο. Επίσης αναφέρει ότι ο πρώην υπουργός ζήτησε αναβολή σε δικαστήριο επικαλούμενος ότι διεκδικεί χρήματα από το Δημόσιο ενώ η δικηγόρος του υποστήριξε ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έκανε ραντεβού με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα βγει άμεσα και εγκύκλιος για ρύθμιση των χρεών στο Δημόσιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ