ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα κόντρα Μαξίμου-Νέας Δημοκρατίας για την ανομία

Νέα κόντρα Μαξίμου-Νέας Δημοκρατίας για την ανομία
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Νέα κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης έχει ξεσπάσει για το θέμα της ανομίας με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας για συνεργάτη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου για το δημοσίευμα που αφορά τον Λευτέρη Αυγένακη, γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, τονίζει: «Ο κ. Μητσοτάκης υπέβαλε ερώτηση στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας την κυβέρνηση για ανοχή στη γενικευμένη ανομία» και συμπληρώνει πως οι αποκαλύψεις για τη «δράση του Λευτέρη Αυγενάκη την καθιστούν άκρως επίκαιρη».

«Η συζήτηση στη Βουλή θα είναι μια ευκαιρία να διαφωτίσει όλους τους Έλληνες ο αρχηγός της ΝΔ για την εμπλοκή που φέρεται να έχει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματός του σε κυκλώματα με εγκληματική δράση. Να απαντήσει στα ερωτήματα που εγείρουν οι αποκαλύψεις για «εξυπηρετήσεις» ατόμων που εμπλέκονται σε εκβιασμούς, λαθρεμπόριο χρυσού, απαγωγές, εμπόριο όπλων, απειλές κατά δημοσιογράφων, κλπ.», συνεχίζει η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

Ακόμη σημειώνεται πως από «τον ίδιο τον κ. Αυγενάκη δεν περιμέναμε τίποτε περισσότερο από καταγγελίες για συκοφαντίες και παρακράτος.

Από τον κ. Μητσοτάκη περιμένουμε πειστικές απαντήσεις. Διαφορετικά θα αποδειχτεί ότι η ανοχή στην ανομία, και η ανομία της ανοχής, ανθίζουν πολύ κοντά του».

Απάντηση ΝΔ στο Μέγαρο Μαξίμου

Η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου διαβεβαίωσε πως περιμένει με αγωνία την ώρα της συζήτησης στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, το κόμμα, σε ανακοίνωσή του τονίζει: «όχι μόνον προσβλέπουμε, αλλά δεν βλέπουμε την ώρα να προσέλθει επιτέλους ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή και να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανασφάλεια που νιώθουν οι πολίτες από την παροιμιώδη ανοχή του στην ανομία, τους Ρουβίκωνες και το παρακράτος της κυβέρνησής του που έφτασε στο σημείο να μας φακελώνει ακόμη και στα Social Media».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ