ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ καταδικάζουν την επίθεση κατά γυναικών από μέλη της Χρυσής Αυγής

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ καταδικάζουν την επίθεση κατά γυναικών από μέλη της Χρυσής Αυγής
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Την επίθεση κατά δύο γυναικών, που σημειώθηκε νωρίτερα έξω από τα δικαστήρια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, από μέλη της Χρυσής Αυγής , καταδικάζουν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία σε ανακοινώσεις τους.

«Η βίαιη επίθεση που εξαπέλυσαν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής έξω από το Εφετείο, όπου εκδικάζεται η υπόθεση της νεοναζιστικής οργάνωσης, εναντίον δύο γυναικών, η μία εκ των οποίων είναι δικηγόρος της πολιτικής αγωγής, προκαλεί φρίκη και αποτροπιασμό» τονίζει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας:

4274158

Είναι βαθύτατα γελασμένοι οι απόγονοι του Χίτλερ, αν νομίζουν πως η Δικαιοσύνη θα εκφοβιστεί από τις αθλιότητές τους. Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν άμεσα στον εντοπισμό και τη σύλληψη των τραμπούκων που χτύπησαν τις δύο γυναίκες.

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Τον αποτροπιασμό της για τη νέα χυδαία επίθεση των οπαδών της Χρυσής Αυγής εκφράζει, με ανακοίνωσή της και η Νέα Δημοκρατία, ενώ παράλληλα καλεί τον αναπληρωτή υπουργό Προστασία του Πολίτη να αναλάβει τις ευθύνες του.

4274141

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

«Καλούμε τον υποτιθέμενο αρμόδιο υπουργό κ. Τόσκα, που ισχυρίζεται ότι ζούμε στην πιο ήσυχη χώρα, να αναλάβει στην πράξη τις ευθύνες του. Με λεκτικές καταδίκες δεν μπορεί να καταπολεμηθεί η γενικευμένη ανομία», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ