ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιπαράθεση για βουλευτές που έλαβαν πέρυσι τη 13η σύνταξη

Αντιπαράθεση για βουλευτές που έλαβαν πέρυσι τη 13η σύνταξη
EUROKINISSI

Υπαινιγμούς για βουλευτές που έλαβαν πέρυσι τη λεγόμενη 13η σύνταξη και δεν την επέστρεψαν, άφησε στη Βουλή ο Μάκης Μπαλαούρας, μετά την κριτική που δέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις αστοχίες του συστήματος.

Ο βουλευτής που ήταν μεταξύ εκείνων που έλαβε το εφάπαξ επίδομα, παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη και πρόσθεσε: «Πήραν το επίδομα, είτε ήταν απλοί πολίτες είτε βουλευτές. Εγώ πήρα 300 ευρώ, τα οποία επέστρεψα. Ξέρω 4-5 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που τα επέστρεψαν. Ξέρω βουλευτή του ΚΚΕ που τα επέστρεψε. Ρωτώ τον κ. Βρούτση αν το δικό του κόμμα έβαλε τους βουλευτές του να το επιστρέψουν», είπε απευθυνόμενος προς τα έδρανα της ΝΔ.

Στην επισήμανση του Μάκη Γιακουμάτου από τη ΝΔ ότι το έχουν επιστρέψει όλοι, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως υπάρχουν πληροφορίες ότι δεν τα έδωσαν όλοι και πως αν η ΝΔ επιμείνει «θα δώσουμε ονόματα». «Κατανοώ τον κ. Μπαλαούρα. Εφόσον αισθάνεται προσβεβλημένος, λέω ότι δεν ήταν επί προσωπικού η αναφορά μου», σχολίασε ο Γιάννης Βρούτσης από τη ΝΔ που έθιξε το ζήτημα. «Εσείς όμως κ. Μπαλαούρα παραδεχθήκατε ότι ήταν λάθος η διαδικασία διανομής του εφάπαξ βοηθήματος και επιβεβαιώσατε την στάση μας να καταψηφίσουμε», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ