Στη Μάνδρα ο Αλέξης Τσίπρας
Στη Μάνδρα μετέβη πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, o επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου και παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Στην περιοχή της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Θηβών, o πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη δυτικής Αττικής Ι. Βασιλείου για την πορεία αντιμετώπισης των συνεπειών από τις χθεσινές φονικές πλημμύρες.
Μαζί με τον πρωθυπουργό ήταν -μεταξύ άλλων η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης, ο αν. υπουργός Προστασίας του πολίτη Νίκος Τόσκας, στελέχη της αυτοδιοίκησης, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Βασίλης Καπέλιος και άλλοι κρατικοί παράγοντες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/Andrea Bonetti

ΑΠΕ-ΜΠΕ/Andrea Bonetti
Μετά τη Μάνδρα, ο κ. Τσίπρας μεταβαίνει στο κέντρο επιχειρήσεων Ελευσίνας, όπου αναμένεται να προβεί σε δήλωση προς τους δημοσιογράφους.
Τέξας: Η κομητεία Τάραντ στο επίκεντρο της μάχης για τη Γερουσία – Έκλεισαν 92 εκλογικά κέντρα
23:25
Εκλογές ΗΠΑ: Αισιοδοξία στο επιτελείο Τραμπ - Τι λένε οι υπουργοί για το αποτέλεσμα
23:20
Εκλογικός συναγερμός στην Αϊόβα: Μεγάλη συμμετοχή και αγωνία για τη μάχη της Γερουσίας
23:16
Δεξαμενόπλοιο χτυπήθηκε με βλήματα ανοιχτά των ακτών του Ομάν
23:09