Μητσοτάκης: Καλοδεχούμενη η παρουσία του Αλ. Τσίπρα τη Δευτέρα στη Βουλή
Καλοδεχούμενη χαρακτήρισε την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή τη Δευτέρα στη συζήτηση για την πώληση στρατιωτικού υλικού στην Σαουδική Αραβία ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπολύοντας επίθεση στον Πρωθυπουργό.
Μιλώντας στο 6ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «μετά από 17 μέρες εμφανίστηκε επιτέλους ο κ. Τσίπρας για να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο στην υπόθεση της πώλησης στρατιωτικού υλικού» προσθέτοντας πως «η παρουσία του κ. Τσίπρα στη Βουλή είναι καλοδεχούμενη».
Όπως είπε μάλιστα για τον πρωθυπουργό, «αφού αισθάνθηκε τέτοια ανάγκη να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο θα τον περιμένουμε να απολογηθεί και αυτός για μια σκοτεινή υπόθεση». Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε πως «όπως είχε πει ο κ. Καμμένος, μαζί με τον κ. Τσίπρα θα πάμε μέχρι το τέλος σφιχταγκαλιασμένοι. Το τέλος δεν αργεί..» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.
Νέες παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο
18:10
Αστεία δώρα την παραμονή Χριστουγέννων: Η παράξενη παράδοση της βασιλικής οικογένειας
18:04
«Επίθεση» του Anadolu στην τριμερή Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ: «Συλλάβετε τον Νετανιάχου»
17:53
Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά στην Αττική Οδό λίγο μετά τον κόμβο Ασπροπύργου
17:43