ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποχαρακτηρίζει τα απόρρητα έγγραφα που σχετίζονται με τη Σαουδική Αραβία ο Καμμένος

Αποχαρακτηρίζει τα απόρρητα έγγραφα που σχετίζονται με τη Σαουδική Αραβία ο Καμμένος
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Στην αποχαρακτήριση των απόρρητων εγγράφων που σχετίζονται με την υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία προχώρησε ο Πάνος Καμμένος, μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Άμυνας γράφει ότι αποχαρακτηρίζει τα έγγραφα που θα δει και θα ζητήσει ο εισαγγελέας.

«Για να σταματήσει κάθε σπέκουλα σε σχέση με τα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ για την υπόθεση της ΣΑ και η πώλησή τους σε εφημερίδες από τον πλασιέ, δίνω πρόσβαση να τα δουν τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών και αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας» αναφέρει σχετικά ο κ. Καμμένος.

Νωρίτερα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση» του Καναλιού της Βουλής, τάχθηκε στο πλευρό του Πάνου Καμμένου και έκανε λόγο για «κρεσέντο πολιτικής συκοφαντίας» από την αντιπολίτευση.

Σημείωσε δε, ότι πρόκειται για διακρατική συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών, χωρίς μεσάζοντες και με αφορμή την κατάθεση από τον Ανδρέα Λοβέρδο απόρρητων εγγράφων, υποστήριξε πως τα κόμματα που εναλλάχθηκαν στην εξουσία τα προηγούμενα χρόνια, άλλαζαν και αλλάζουν στάση και φύση.

«Δεν ξέρω τι θέλουν να μας πουν τώρα, να μας δείξουν ότι έχουν μηχανισμό; Και φέρνουν παραμονής της συζήτησης της επερώτησης της ΝΔ, απόρρητα έγγραφα; Δείχνει μια εμμονή από έλλειψη εξουσίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ