Θεοδωράκης: Απέχθεια προκαλεί στην κοινωνία και την Ευρώπη η συμμετοχή Καμμένου στην κυβέρνηση
«Η συμμετοχή του κ. Καμμένου στην κυβέρνηση προκαλεί απέχθεια στην κοινωνία και στην Ευρώπη» υπογράμμισε στην ομιλία του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης και πρόσθεσε, ότι «ο κ. Τσίπρας είναι συνυπεύθυνος για τα λάθη του κ. Καμμένου».
Ο κ. Θεοδωράκης, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε το ερώτημα μέχρι πότε θα ανέχονται τον κ. Καμμένο για όσα κάνει, όσα είπε πρόσφατα για το θέμα των Σκοπίων και υπενθύμισε τη στάση του υπουργού Άμυνας για το θέμα του μαθήματος των Θρησκευτικών και την αποχώρηση από το υπουργείο Παιδείας του Νίκου Φίλη.
Επίσης, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι ο κ. Καμμένος ζητάει άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του, ενώ δεν το ήθελε, όταν του ζητείτο στην περίπτωση με τις καταγγελίες του ισοβίτη.
«Ο εθνικολαϊκισμός ως προμετωπίδα βγαίνει με τη σφραγίδα του κ. Τσίπρα» τόνισε ο Στ. Θεοδωράκης, προσθέτοντας ότι «την ακροδεξιά, όσο κι αν την ξεπλένεις, ακροδεξιά θα μείνει».
Αναφερόμενος στα όσα είπε ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς, για 10ετή τιμωρία όσων χρησιμοποιούν απόρρητα έγγραφα, ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε, πως και ο Ρ. Νίξον είχε ζητήσει την δολοφονία εκείνου που διέρρεε πληροφορίες για την αποκάλυψη του Γουότεργκεϊτ.
Όσκαρ 2026: Θρίαμβος για το «One Battle After Another» – Τα μεγάλα βραβεία σε Τζόρνταν και Μπάκλεϊ
05:09
Τι αλλάζει στα ταξιδιωτικά πακέτα στην ΕΕ: Ποιοι οι νέοι κανόνες για αποζημιώσεις και επιστροφές
05:00
Μέχρι πότε παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χρήση αιγιαλού - Ποιους αφορά
04:00
Διακοπές Πάσχα: Στις 3 Απριλίου η τελευταία ημέρα μαθημάτων στα σχολεία - Οι αργίες του 2026
03:00