ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζανακόπουλος: Ο Μητσοτάκης επιχείρησε να εμφανιστεί ως κατήγορος αλλά κατέληξε κατηγορούμενος

Τζανακόπουλος: Ο Μητσοτάκης επιχείρησε να εμφανιστεί ως κατήγορος αλλά κατέληξε κατηγορούμενος
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Κόντρας συνέχεια και εκτός Βουλής για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο να εξαπολύει «πυρά» εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και να κάνει λόγο για «γραφική σκευωρία» της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Τζανακόπουλος ισχυρίζεται ότι η ΝΔ καθοδηγείται από εκδοτικά συμφέροντα και πως ο κ. Μητσοτάκης «επιχείρησε να εμφανιστεί ως κατήγορος αλλά για ακόμη μια φορά κατέληξε κατηγορούμενος».

«Χθες αποδείχτηκε, ότι η επιχειρηματολογία της ΝΔ είχε βασιστεί στις πληροφορίες που διοχέτευε στις ελληνικές αρχές ένας επίδοξος μεσάζοντας, ο μοναδικός μεσάζοντας σε αυτή την υπόθεση, ο κύριος Γιάννης Σφακιανάκης. Και όχι φυσικά η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, όπως ψευδώς ισχυρίζεται η αξιωματική αντιπολίτευση» αναφέρει η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, και συμπληρώνει: «Ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά οφείλει να απαντήσει, ποια η σχέση του κυρίου Σφακιανάκη τόσο με τον ίδιο, όσο και με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του».

Κλείνοντας, ο κ. Τζανακόπουλος τονίζει ότι «αυτό είναι το μοναδικό ερώτημα» που έμεινε αναπάντητο κατά τη χτεσινή συζήτηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ