ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Παπαδημητρίου: Εξωτερικοί συνεργάτες τα 23 άτομα στο ΚΕΛΠΝΟ το 2013 -14

Θ. Παπαδημητρίου: Εξωτερικοί συνεργάτες τα 23 άτομα στο ΚΕΛΠΝΟ το 2013 -14
EUROKINISSI

Κατηγορηματικός ότι τα 23 άτομα που καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης ότι προσλήφθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ με παρέμβαση του πολιτικού γραφείου του Άδωνι Γεωργιάδη, ήταν εξωτερικοί συνεργάτες και όχι μόνιμοι υπάλληλοι, εμφανίστηκε στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά υποθέσεις σκανδάλων στο χώρο της υγείας, ο πρώην διευθυντής του Θεόδωρος Παπαδημητρίου.

Προσερχόμενος οικειοθελώς μετά την προειδοποίηση για βίαιη προσαγωγή του, ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε ότι τα 23 αυτά άτομα δεν είχαν υπαλληλική σχέση και ότι ως εξωτερικοί συνεργάτες πληρώνονταν από χορηγικά προγράμματα. «Αυτό συμβαίνει και σήμερα», συμπλήρωσε. Χαρακτήρισε πλαστή τη σύμβαση εργασίας που παρουσίασαν κάποιοι, η οποία εμφανίζεται να φέρει τη δική του υπογραφή και αφορά την πρόσληψη του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη. «Ουδέποτε ο κ. Μπεσκένης εργάστηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ και αποζημιώθηκε», είπε.

Στην έναρξη της σημερινής συνεδρίασης τέθηκε το θέμα του ηχητικού υλικού που είναι στη δικογραφία και παρουσιάζει τον κ. Παπαδημητρίου να συνομιλεί για προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ με τον διευθυντή του γραφείου του Άδωνι Γεωργιάδη, όταν εκείνος ήταν υπουργός Υγείας. Το cd αποφασίστηκε να σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. Ο ίδιος ο κ. Παπαδημητρίου πάντως, δεν αρνήθηκε ότι ακούγεται η φωνή του, υποστηρίζοντας ωστόσο, πως έχει παραποιηθεί και πως είναι προϊόν μοντάζ και συρραφής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ