ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Λοβέρδου σε Κοτζιά: Eξουσιοδοτημένος από την Γεννηματά πήγα στο υπ. Εξωτερικών

Απάντηση Λοβέρδου σε Κοτζιά: Eξουσιοδοτημένος από την Γεννηματά πήγα στο υπ. Εξωτερικών
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Ο Νίκος Κοτζιάς ψεύδεται ασύστολα για να υπεκφύγει των ευθυνών του». Αυτό δηλώνει με ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος, απαντώντας στον υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος είχε δηλώσει νωρίτερα πως οι κ.κ. Λοβέρδος και Κουμουτσάκος καταφεύγουν σε φθηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα και δεν έχουν καμία θέση σε μια σοβαρή δημοκρατική πολιτεία.

Ειδικότερα, ο κ. Κοτζιάς, αναφερόμενος στη σημερινή επίσκεψη του Ανδρέα Λοβέρδου στο υπουργείο Εξωτερικών, αναφέρει ότι «είναι δικαίωμα του κ. Λοβέρδου, εφόσον το επιθυμεί, να συνεχίσει να ψεύδεται και να επιδιώκει να πρωταγωνιστεί σε θέατρο του παραλόγου προκειμένου να περιφέρεται στα κανάλια και τα ραδιόφωνα», επισημαίνοντας ωστόσο ότι:

Η σημερινή εμφάνισή του στο υπουργείο Eξωτερικών, όπου κατέφθασε απροειδοποίητα και συνομίλησε με έναν αναρμόδιο διπλωμάτη και μάλιστα κατά την απουσία μου, είναι άλλο ένα δείγμα έλλειψης σοβαρότητας.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος με τη σειρά του απαντά πως «ως εξουσιοδοτημένος από την κ. Γεννηματά πήγα στο υπουργείο Εξωτερικών» και σημειώνει:

Η άρνησή τους να λάβω γνώση του τηλεγραφήματος είναι αποτέλεσμα της προχειρότητας με την οποία αντιμετωπίζουν τόσο σοβαρά ζητήματα αλλά και της ανευθυνότητας με την οποία στέκονται απέναντι στους Θεσμούς.

Παράλληλα, στον Νίκο Κοτζιά απάντησε και ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, μέσω Twitter.

«Δεν πρόκειται να παρασυρθώ από τον - τόσο έκδηλο πλέον - εκνευρισμό του κ. Κοτζιά. Θα συνεχίζω, χωρίς ύβρεις, να ασκώ ουσιαστικό Κοινοβουλευτικό Έλεγχο. Με μόνο γνώμονα το εθνικό συμφέρον» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ