ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόσβαση στα απόρρητα έγγραφα του ΥΠΕΞ θα έχουν σήμερα αρχηγοί κομμάτων ή εκπρόσωποί τους

Πρόσβαση στα απόρρητα έγγραφα του ΥΠΕΞ θα έχουν σήμερα αρχηγοί κομμάτων ή εκπρόσωποί τους
(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)

Μετά τις πιέσεις που ασκήθηκαν εκ μέρους της αντιπολίτευσης και τις βαριές κατηγορίες που αντηλλάγησαν μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και των Γιώργου Κουμουτσάκου και Ανδρέα Λοβέρδου, οι πόρτες του υπουργείου Εξωτερικών ανοίγουν για τα κόμματα.

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος κάνει γνωστό ότι σήμερα από τις 6-8 οι πολιτικοί αρχηγοί οι ή εξουσιοδοτημένοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων θα έχουν πρόσβαση στα απόρρητα έγγραφα διαβάθμισης του υπουργείου Εξωτερικών στα οποία αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ την περασμένη Δευτέρα.

«Μετά από συνεννόηση με τον υπουργό Εξωτερικών, σας γνωρίζω ότι τα απόρρητα έγγραφα διαβάθμισης του υπουργείου Εξωτερικών στα οποία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ στη συνεδρίαση της 27ης Νοεμβρίου, με τη μνεία ότι θα είναι στη διάθεση των επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, θα είναι διαθέσιμα στο γραφείο μου την Πέμπτη 30.11.2017 μεταξύ 18.00 και 20.00. Πρόσβαση σε αυτά μπορεί να έχουν και ειδικά εξουσιοδοτημένοι προς τούτο από τον οικείο αρχηγό, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι. Παρακαλώ να γνωστοποιήσετε τη δυνατότητα αυτή στους επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων», αναφέρει στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ