ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Η χώρα θα βγει από την κρίση και θα είναι ντάλα καλοκαίρι

Πολάκης: Η χώρα θα βγει από την κρίση και θα είναι ντάλα καλοκαίρι
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Η χώρα θα βγει από την κρίση και θα είναι ντάλα καλοκαίρι, Αύγουστος μήνας». Με αυτή τη φράση ο Παύλος Πολάκης σχολίασε την ολοκλήρωση του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018 και την έξοδο της χώρας από καθεστώς επιτροπείας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην ομιλία του επί του προϋπολογισμού αναφέρθηκε στη συμφωνία του 2015, λέγοντας ότι η κυβέρνηση δεν προσκύνησε, αλλά υπέγραψε έναν αξιοπρεπή συμβιβασμό. «Δεν προσκυνήσαμε τον Ιούλιο του 2015, υπογράψαμε ένα αξιοπρεπή συμβιβασμό, για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση που εσείς δημιουργήσατε, και από την διαπλοκή που βυσσοδόμησε για 30 χρόνια», είπε και διαβεβαίωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν κανονικά το 2019. «Μην τρέφετε όνειρα θερινής νυκτός ότι θα επιστρέψετε», είπε απευθυνόμενος στη ΝΔ, εκτιμώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει και πάλι τις εκλογές.


Επιτέθηκε στη ΝΔ ότι κάνει αντιπολίτευση «πληρωμένων πρωτοσέλιδων, με ανθρώπους που έχουν χάσει την εξουσία και λυσσάνε να επανέλθουν, λες και είστε τα εκτελεστικά τους όργανα» και εμμέσως αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, λέγοντας πως «επειδή τις τελευταίες μέρες έχω διαλόγους στα δίκτυα με εκκλησία, πάρτε το χαμπάρι, άλλοι παπάδες ήρθανε άλλα χαρτιά βαστούν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ