ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεροβασίλη: Tο ελληνικό δημόσιο δεν είναι φιλέτο προς πώληση

Γεροβασίλη: Tο ελληνικό δημόσιο δεν είναι φιλέτο προς πώληση
Eurokinissi/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τις εξαγγελίες του για τη λειτουργία του δημοσίου στο συνέδριο του κόμματος, εξαπέλυσε η Όλγα Γεροβασίλη.

Υποστήριξε ότι διεκδικεί το ρόλο του πρωθυπουργού δημοπράτη που βλέπει το κράτος ως φιλέτο. «Τι ακούσαμε να λέει στο συνέδριο του Σαββατοκύριακου; Από υπουργός των απολύσεων διεκδικεί τώρα για τον εαυτό του το ρόλο πρωθυπουργού δημοπράτη», είπε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και απευθυνόμενη στα έδρανα της ΝΔ πρόσθεσε ότι το δημόσιο δεν είναι φιλέτο προς πώληση.

«Κύριοι της ΝΔ πρέπει να ξέρετε οι το ελληνικό δημόσιο δεν είναι φιλέτο προς πώληση. Δεν είναι ευκαιρία για αύξηση των λογαριασμών κάποιων σε φορολογικούς παραδείσους. Το υπουργείο αυτό δεν είναι το υπουργείο των απολύσεων αλλά αυτό που πρέπει να ανοίξει την ατζέντα για τον 21ο αιώνα», ανέφερε, σημειώνοντας πως η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων έγινε πράξη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Γεροβασίλη σχολίασε ακόμη, ότι το αφήγημα της αριστερής παρένθεσης δεν επιτυγχάνει και πως η σημερινή κυβέρνηση θα είναι εδώ του χρόνου για το νέο προϋπολογισμό που θα οδηγήσει στη μετά μνημόνιο εποχή με σταθερά βήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ