ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς: η μεταμνημονιακή Ελλάδα θα έχει τη σφραγίδα της αριστερής μακροχρόνιας διακυβέρνησης

Ν. Παππάς: η μεταμνημονιακή Ελλάδα θα έχει τη σφραγίδα της αριστερής μακροχρόνιας διακυβέρνησης
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Την πεποίθηση ότι η μεταμνημονιακή Ελλάδα θα έχει τη σφραγίδα της αριστερής μακροχρόνιας διακυβέρνησης, εξέφρασε ο Νίκος Παππάς, εκτοξεύοντας δηλητηριώδη βέλη προς τη ΝΔ. 

Αμφισβήτησε το success story της κυβέρνησης Σαμαρά και υποστήριξε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αντέχει να βλέπει ότι κλείνουν οι πληγές των πολιτικών που εφάρμοσε. «Έπαιξε» όλα τα υπάρχοντα της πάνω στο πλοίο της αριστερής παρένθεσης, που βυθίστηκε αύτανδρο», είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και συμπλήρωσε ότι η ΝΔ δεν μπορεί να κάνει ούτε ανέλκυση, ούτε απορρύπανση από τα ακροδεξιά στοιχεία και «αυτή είναι η αλήθεια», όπως είπε.

Στην ομιλία του ανέφερε ότι η επιτυχία της σημερινής κυβέρνησης, οφείλεται –μεταξύ άλλων- στο γεγονός ότι έγινε «σκληρή διαπραγμάτευση» και ότι οι πολίτες γνώριζαν τη συμφωνία όταν προσήλθαν στις κάλπες. «Αυτή είναι η συνταγή να προχωρήσουμε στο μέλλον», επεσήμανε και τόνισε πως «Η μεταμνημονιακή Ελλάδα που ξαναστέκεται στα πόδια της θα έχει την σφραγίδα της αριστερής μακροχρόνιας διακυβέρνησης».

«Είμαστε ακόμη εδώ. Κάθε σχέδιο υπονόμευσης, παρένθεσης, κατάρρευσης έπεσε στο κενό, κάθε επιθυμία παλινόρθωσης και εκδικητικής επιστροφής που θα ισοδυναμούσε με δικαίωση των επιλογών που μας οδήγησαν στην τραγωδία της χρεοκοπίας αποδείχτηκε φρούδα», σημείωσε στην ομιλία του ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ