Παπαδημητρίου: Πρώτη κατοικία είναι αυτή που δηλώνεται στη φορολογική δήλωση
«Πρώτη κατοικία θεωρείται εκείνη που δηλώνεται στη φορολογική δήλωση και προστατεύεται απόλυτα», επεσήμανε από το βήμα της Βουλής, μια ημέρα μετά τη ψήφιση της τροπολογίας για την προστασία των συμβολαιογράφων που διενεργούν πλειστηριασμούς, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Γιώργου Αμυρά, ο υπουργός Οικονομίας ανέφερε πως εντός τριμήνου έχει δοθεί εντολή να γίνει διαχωρισμός μεταξύ του ποιος είναι ο κακοπληρωτής και ποιος ο αδύναμος, επαναλαμβάνοντας παράλληλα, τη δέσμευση της κυβέρνησης για την προστασία της α΄ κατοικίας.
«Θα είμαι σαφής, κανένα υπερχρεωμένο νοικοκυριό δεν κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του», είπε και συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να μεριμνά για τους ασθενέσθερους και όχι να τους χρησιμοποιεί ως άλλοθι για να προστατέψει τους ισχυρούς. Απέφυγε πάντως, να απαντήσει αν υπάρχει κίνδυνος νέας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Ακράτα - Επιχειρούν εναέρια μέσα
17:13
Πώς σχολιάζει ο μοναδικός εγγονός του Τζ. Φ. Κένεντι την σειρά Love Story
17:05
Θεσσαλονίκη: Δίωξη στους δύο συλληφθέντες για την ψευδή δήλωση πατρότητας σε νεογέννητο
16:53
LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ιράν: Θα διατηρήσουμε τον έλεγχο των Στενών του Ορμούζ μέχρι το τέλος του πολέμου - Τραμπ: Σε εξέλιξη πολύ καλές συνομιλίες
16:52