Ένωση Κεντρώων: Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την εξουσία άλλαξε ρότα
Πηγή: EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Η κυβέρνηση στρουθοκαμηλίζει και προσπαθεί να καταργήσει ουσιαστικά το δικαίωμα στην απεργία, δυσκολεύοντας την απαρτία και το δικαίωμα ψήφου για να ληφθεί απόφαση για απεργία» σημειώνει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων.

Διαβάστε επίσης

Επιπλέον υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση ανέβαινε στα κάγκελα για τα δικαιώματα των εργαζομένων, όταν πήρε την εξουσία άλλαξε ρότα και σφυρίζει αδιάφορα».

Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, «στα χρόνια πριν τα μνημόνια, ίσως σε ένα ποσοστό να ευσταθούσε η άποψη ότι αυτό το κάνει γιατί το παράκαναν οι εργαζόμενοι με συνεχείς και άσκοπες κινητοποιήσεις που παρέλυσαν την οικονομία της χώρας. Σήμερα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι εργαζόμενοι έχουν χάσει τα πάντα, όχι μόνο έχουν χάσει τα δικαίωμα τους, μεγάλο ποσοστό έχει χάσει και τη δουλειά του».

Τέλος, η Ένωση Κεντρώων επισημαίνει: «Σήμερα, είναι περίοδος στήριξης των εργαζομένων από τη βαρβαρότητα των τροϊκανών και των ντόπιων που τους υπηρετούν. Σήμερα, λοιπόν, δεν δικαιούται ο κ. Τσίπρας να βάλει κατά της απεργίας, γιατί αυτό θα κατέληγε να είναι χαριστική βολή για την πλήρη εξόντωση της εργατικής τάξης».


Διαβάστε επίσης

Ένωση Κεντρώων: Φιάσκο η διαδικασία με τις γαλλικές φρεγάτες

Το νομοσχέδιο για την αναδοχή θα προχωρήσει, λένε πηγές του ΣΥΡΙΖΑ

Το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: Απέτυχαν όσοι ήθελαν κουκούλωμα της υπόθεσης

Πέντε συμβουλές από τον Έλον Μασκ για να είστε πιο παραγωγικοί στη δουλειά σας