Φωτίου: Καμία αλλαγή στο νομοσχέδιο για τα οικογενειακά επιδομάτα επί του παρόντος
Πηγή: EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Να χρυσώσει το χάπι στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που γκρινιάζουν για τις περικοπές στα οικογενειακά επιδόματα επιχειρεί η κυβέρνηση με τη Θεανώ Φωτίου να απορρίπτει μεν το ενδεχόμενο βελτιώσεων μέχρι την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, να υπόσχεται δε, αναπλήρωση των απωλειών εντός του 2018. 

Διαβάστε επίσης

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στη Βουλή, η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας αρμόδια για την Κοινωνική Αλληλεγγύη που δέχθηκε φίλια πυρά για κακή επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος, μίλησε για μια μεγάλη θεσμική αλλαγή, από την οποία οι περισσότεροι κερδίζουν.

Βουλευτές στους διαδρόμους πάντως, από το πρωί επέκριναν την κ. Φωτίου και μιλούσαν για αυτογκόλ της κυβέρνησης, στοχοποιώντας την γιατί –όπως έλεγαν- δεν επικοινωνήθηκε ορθά το γεγονός ότι ενώ αυξάνονται τα οικογενειακά επιδόματα, στον κόσμο πέρασε ότι μια αριστερή κυβέρνηση περικόπτει επιδόματα και μάλιστα, πολυτέκνων.

Η κ. Φωτίου απέρριψε ακόμη, το ενδεχόμενο αλλαγής των οριζόντιων κριτηρίων εισοδήματος, που άλλωστε είναι απαίτηση των δανειστών.


Διαβάστε επίσης

Στους δρόμους οι τρίτεκνοι για το «μαχαίρι» στα επιδόματα

Δύο εκατομμύρια συνταξιούχοι περιμένουν δικαίωση από το ΣτΕ

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας 2018: Αχτσιόγλου και Φωτίου σε ξενώνα φιλοξενίας για γυναίκες θύματα βίας

Επίδομα παιδιού: Πότε καταβάλλεται η α' δόση