ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρήγμα στους ΑΝΕΛ: Αποπομπή Ζουράρι ζητά ο Δημήτρης Καμμένος

Ρήγμα στους ΑΝΕΛ: Αποπομπή Ζουράρι ζητά ο Δημήτρης Καμμένος

Την αποπομπή του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι από την κυβέρνηση ζητά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, με αφορμή τις προσβλητικές δηλώσεις του για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και του Άρη, για τις οποίες τον καλεί να ζητήσει συγνώμη.

«Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος» επέμεινε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Συνέχισε δε λέγοντας: «Δεν χωράει ούτε το "ποιητική αδεία". Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού».

Υπενθυμίζεται πως ο υφυπουργός Παιδείας μιλώντας χθες σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης είπε στον "αέρα" ένα υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ, παραφράζοντάς το βέβαια με τα... δικά του ελληνικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ