ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Βασίλη Κεδίκογλου

Συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Βασίλη Κεδίκογλου
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ φωτογραφία αρχειου

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του πρώην βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεδίκογλου, που έφυγε το απόγευμα της Τρίτης σε ηλικία 86 ετών, στέλνει ο πολιτικός κόσμος. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον κ. Σίμο Κεδίκογλου, γιο του εκλιπόντος Βασίλη Κεδίκογλου και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλειά του.

Τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υπουργού Εμπορίου (1984) και ΠΕΧΩΔΕ 1988/89, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

«Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του πρώην βουλευτή και υπουργού Βασιλείου Κεδίκογλου και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στον γιό του, βουλευτή της ΝΔ, Σίμο Κεδίκογλου και στους οικείους του».

Τη θλίψη του για την απώλεια του Βασίλη Κεδίκογλου, επί σειρά ετών βουλευτή Ευβοίας και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κυβερνών κόμμα εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στον γιο του, βουλευτή της ΝΔ, Σίμο Κεδίκογλου, στην οικογένειά του και στους οικείους του.

«O Bασίλης Kεδίκογλου εκπροσώπησε για πολλά χρόνια την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Εύβοια, στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Ξεχώρισε για την ανεξαρτησία του, το ελεύθερο πνεύμα του, την αυθεντικότητά του, τη συνέπεια στις ιδέες του. Στο γιο του Σίμο, Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια», αναφέρει το γραφείο τύπου της ΝΔ για την απώλεια του Βασίλη Κεδίκογλου.

Τη λύπη του για το θάνατο του συμπατριώτη του, παλαιού Ευβοιώτη πολιτικού Βασίλη Κεδίκογλου, ο οποίος εκλέχτηκε πολλές φορές βουλευτής του νομού Εύβοιας και υπηρέτησε τη χώρα ως υπουργός, εκφράζει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου.

Ο κ. Αποστόλου εκφράζει τα συλλυπητήριά του στο γιο του εκλιπόντος, βουλευτή Σίμο Κεδίκογλου, καθώς και στους λοιπούς οικείους του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ