ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποστάσεις Βαρεμένου από Καμμένο για δημοψήφισμα στο Σκοπιανό

Αποστάσεις Βαρεμένου από Καμμένο για δημοψήφισμα στο Σκοπιανό
EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης

Σαφείς αποστάσεις από τον Πάνο Καμμένο που πρότεινε τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την ονομασία της πΓΔΜ, ώστε να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για την πρωτοφανή – όπως είπε – στην ιστορία της ανθρωπότητας, εκχώρηση της ιστορίας και του πολιτισμού του σε άλλον λαό, κράτησε ο Γιώργος Βαρεμένος

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να κατονομάσει τον κ. Καμμένο, εξέφρασε τη διαφωνία του με την πρόταση αυτή, ενώ επιτέθηκε και στη ΝΔ ότι επιχειρεί να εκμεταλλευθεί πολιτικά το θέμα.

«Δεν καταλαβαίνω τη φιλολογία περί δημοψηφίσματος, αυτό θα ήταν ο χορός των τεράτων, ενω δεν καταλαβαίνω ούτε την ακατάσχετη ονοματολογία δίκην πολιτικού τζόγου, ας το βάλουμε και στον ΟΠΑΠ», είπε την ώρα που κορυφώνονται οι διεργασίες για την εξεύρεση λύσης.

Ο κ. Βαρεμένος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι τορπιλίζει τις προσπάθειες που καταβάλλονται και χαρακτήρισε ιστορική την ευκαιρία που παρουσιάζεται σήμερα.

«Το Βουκουρέστι ήταν μια σημαντική στιγμή, αλλά δεν ξεκίνησε τότε το θέμα», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Είναι μια ευκαιρία στον τυχοδιωκτισμό να μετρήσει τα όριά του και αν κάποιος στο παρασκήνιο συμφωνεί και διαφωνεί στο προσκήνιο για να προκαλέσει φθορά στην κυβέρνηση πλανάται πλάνην οικτράν», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ