Μία ώρα κράτησε το τετ α τετ Τσίπρα-Γεννηματά
Μία ώρα διήρκησε η συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, η οποία αναμένεται να κάνει δηλώσεις από το Γραφείο της στη Χαριλάου Τρικούπη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εξετάσθηκαν οι εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων καθώς και όσα συζήτησε ο κ. Τσίπρας με τον Αλβανό ομόλογό του Έντι Ράμα.
Η κ. Γεννηματά ζήτησε ξανά συμβούλιο πολιτικών αρχηγών γιατί ο κ. Τσίπρας προχώρησε σε συζητήσεις χωρίς να έχει επιβεβαιώσει την εθνική γραμμή.
Επανέλαβε οτι η διγλωσσία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δυσκολεύει τη διαπραγμάτευση και επισήμανε ότι η λύση δε μπορεί να αφορά μόνο το όνομα αλλά και νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις για τον αλυτρωτισμό.
PHOTO 1 / 5
Photo 1/5
Πηγή: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Photo 2/5
Πηγή: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Photo 3/5
Πηγή: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Photo 4/5
Πηγή: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Photo 5/5
Πηγή: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
CULTURE
Υπήρξε προηγμένος πολιτισμός πριν από τον άνθρωπο; Η παράξενη επιστημονική υπόθεση που προβληματίζει
09:55
ΕΛΛΑΔΑ
«Αδειάζει η κλεψύδρα» για τις νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε η προθεσμία - Τι ισχύει για τα ταξίδια
09:47
ΕΛΛΑΔΑ
Ρόδος: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 62χρονο δικυκλιστή - Προσέκρουσε σε τοιχίο
09:36
ΚΟΣΜΟΣ
Η στιγμή των πυροβολισμών στο Σιάτλ: Τρεις οι νεκροί - Συνελήφθη ύποπτος, αναζητείται ακόμη ένας
09:25
ΧΡΗΜΑ