ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δ.Καμμένος ζητά απομάκρυνση του Νίμιτς και επιτίθεται εκ νέου στον Παπαδημούλη

Ο Δ.Καμμένος ζητά απομάκρυνση του Νίμιτς και επιτίθεται εκ νέου στον Παπαδημούλη
Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Νέο επεισόδιο στην κόντρα του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, υπήρξε σήμερα. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε τηλεοπτική του συνέντευξη εξαπέλυσε νέα επίθεση στον κ. Παπαδημούλη, ενώ παράλληλα ζήτησε και απομάκρυνση του Μάθιου Νίμιτς. 

Ο κ. Καμμένος, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, κατηγόρησε τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πως επιχειρεί να διασπάσει την συγκυβέρνηση και του ζήτησε να αποκαλύψει την πηγή που τον πληροφόρησε ότι δέχθηκε πιέσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

«Αν δεν μας δώσει το όνομα θα είναι ένας δειλός άντρας» είπε ο κ. Καμμένος και συνεχίζοντας επί του ιδίου θέματος ανέφερε πως αν ισχύουν όσα ισχυρίστηκε τότε υπάρχει κάποιο άτομο στην ΚΟ των ΑΝΕΛ που κάνει διαρροές και το άτομο αυτό πρέπει να βρεθεί, να περάσει πειθαρχικό και ενδεχομένως και απομακρυνθεί από το κόμμα.

Παράλληλα, ο βουλευτής επανέλαβε τον χαρακτηρισμό «πολιτικός ρουφιάνος» που είχε χρησιμοποιήσει και τις προηγούμενες μέρες για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον κατηγόρησε πως ουσιαστικά κατέδωσε την Ευρωβουλευτή Εύα Καΐλή κατηγορώντας την ότι συμμετείχε σε ακροδεξιό συλλαλητήριο - αναφερόταν στην συμμετοχή της στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του Δημήτρης Καμμένος ζήτησε την απομάκρυνση του ειδικού διαμεσολαβητή του Γ.Γ. του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ