Στη Βουλή η δικογραφία για τα βλήματα στη Σαουδική Αραβία
Στη Βουλή διαβιβάζεται η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Εισαγγελία Διαφθοράς για τους χειρισμούς του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στην υπόθεση της πώλησης αμυντικού υλικού από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές.
Η δικογραφία διαβιβάζεται βάση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, προκειμένου να διερευνηθεί από τη Βουλή το ενδεχόμενο διάπραξης εκ μέρους τού κ. Καμμένου του αδικήματος της απιστίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη δικογραφία περιλαμβάνεται μόνο μία μαρτυρική κατάθεση, ενώ ο φερόμενος ως μεσάζων στην υπόθεση Βασίλης Παπαδόπουλος κλήθηκε αλλά δεν προσήλθε να καταθέσει στους εισαγγελείς Διαφθοράς.
ΚΟΣΜΟΣ
Άρση των κυρώσεων της ΕΕ στο ρωσικό πετρέλαιο ζητά ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας
18:22
ΕΛΛΑΔΑ
Χειροπέδες σε δύο οδηγούς ΙΧ που έκαναν «κόντρες» στη Βούλα - Έτρεχαν με πάνω από 150 χλμ/ώρα
18:10
ΕΛΛΑΔΑ
Ογκόλιθοι και μπάζα καταπλάκωσαν τη γυναίκα - Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στην Κόρινθο (pics&vids)
17:58
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ για δικογραφίες ΟΠΕΚΕΠΕ: Ούτε οι παραιτήσεις, ούτε οι συμψηφισμοί θα τους σώσουν
17:47
ΧΡΗΜΑ