ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πικραμμένος: Πολιτικοί λόγοι με εμπλέκουν στην υπόθεση Novartis

Πικραμμένος: Πολιτικοί λόγοι με εμπλέκουν στην υπόθεση Novartis
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

«Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί να με χτυπήσουν, ίσως γιατί υπήρξα και είμαι φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη, είχα υπηρετήσει στον πρόεδρο παλαιότερα, ίσως ενοχλεί η παρουσία μου... Διά της ατόπου απαγωγής καταλήγω στην πολιτική διάσταση του θέματος, γιατί τι άλλο μπορεί να είναι;». Με αυτά τα λόγια σχολίασε το γεγονός ότι το όνομά του περιέχεται στη δικογραφία για την υπόθεση Novartis που διαβιβάστηκε την Τρίτη στη Βουλή, ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος.

«Δεν θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια, προφανώς», είπε ο πρώην πρωθυπουργός μιλώντας στον ΑΝΤ1 και έκανε γνωστό πως εντός της ημέρας θα ζητήσει μέσω του δικηγόρου του τη δικογραφία.

«Δεν είχε ακουστεί τα πέντε χρόνια που έχουν περάσει από τότε που ήμουν πρωθυπουργός, ποτέ, τίποτα, από κανέναν και τώρα ξαφνικά; Εγώ βλέπω έναν εφιάλτη αυτή τη στιγμή, θα μιλήσω με το δικηγόρο μου είναι σοβαρό το θέμα και θα προβώ σε ενέργειες, δεν ξέρω αν θα κάνω μηνύσεις, θα το αποφασίσω αφού δω ακριβώς περί τίνος πρόκειται», σημείωσε ο κ. Πικραμμένος και χαρακτήρισε αστεία την εμπλοκή του στην υπόθεση.

«Ποτέ μου δεν γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους, μου ήρθε ουρανοκατέβατο, είναι κλαυσίγελος, γελοιότητες, αθλιότητες», πρόσθεσε. «Λένε ότι μου έχουν δώσει 100.000 ευρώ, τώρα πού, πώς, γιατί, πότε, ποιος...», διερωτήθηκε και εξήγησε ότι εξ' όσων έχει πληροφορηθεί, «ο ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες καταθέτει ότι είδε πάνω στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου της Novartis τα χρήματα, και ρώτησε "αυτά για πού είναι" και του είπε ότι είναι για τον Πικραμμένο».

Από ό,τι αντιλαμβάνομαι, οι προστατευόμενοι μάρτυρες ήταν υπάλληλοι της Novartis, είπε ο κύριος Πικραμμένος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ