ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτική παρέμβαση της Ένωσης τέως Βουλευτών για το επεισόδιο στα Ίμια

Πολιτική παρέμβαση της Ένωσης τέως Βουλευτών για το επεισόδιο στα Ίμια
EUROKINISSI/ ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ/ Φωτογραφία αρχείου

Σε νέα παρέμβαση για θέματα της πολιτικής επικαιρότητας προχώρησε η Ένωση τέως Βουλευτών λίγες μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση-στήριξη της κυβέρνησης για την κατάσταση της οικονομίας και την έξοδο από καθεστώς μνημονίων

Στην γραπτή της ανακοίνωση η Ένωση της οποίας προΐσταται ο Κωνσταντίνος Πυλαρινός, ασκεί κριτική στις ΗΠΑ για τη «χλιαρή» και «θλιβερή» δήλωση της αμερικανικής κυβέρνησης «μετά το ιδιαίτερα σοβαρό επεισόδιο στο Αιγαίο».

«Η χθεσινή χλιαρή και θλιβερή δήλωση της αμερικανικής κυβέρνησης μετά το ιδιαίτερα σοβαρό επεισόδιο στο Αιγαίο '…ενθαρρύνουμε την Ελλάδα και Τουρκία να λάβουν μέτρα για να μειώσουν την ένταση στην περιοχή… κλπ.' μας θυμίζει την αλήστου μνήμης παρόμοια δήλωση της κυβέρνησης Μπους στην περίπτωση της απόφασης της Λισαβώνας για το Μακεδονικό, που κράτησε σε εκκρεμότητα μια επικίνδυνη ιστορική απάτη επί 27 χρόνια…», αναφέρει και διερωτάται αν το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται για δεύτερη φορά από το 1974 «να μας πουλήσει».

«Αυτό το ερώτημα πλανάται από χθες σ’ όλη την Ελλάδα. Έλληνες γρηγορείτε!», καταλήγει η Ένωση Βουλευτών – Ευρωβουλευτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ