ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Μάνδρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Στημένη επίσκεψη» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Στη Μάνδρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Στημένη επίσκεψη» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ φωτογραφία αρχειου

Την περιοχή της Μάνδρας επισκέφθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου και ενημερώθηκε για τις εργασίες αποκατάστασης από τη μεγάλη φυσική καταστροφή, 100 ημέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή που στοίχισαν τη ζωή σε 23 ανθρώπους.

«Επισκέπτομαι ακόμη μια φορά την πόλη σας, 100 ημέρες μετά τη φονική πλημμύρα, για να δώσω μια συνέχεια σε μια δέσμευση που είχα αναλάβει ότι θα βρισκόμαστε κοντά σας καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης προσπάθειας αποκατάστασης της πόλης», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά την τρίτη επίσκεψή του στην περιοχή.

«Δυστυχώς αυτό που βλέπουμε είναι αδιαφορία και ψεύτικες υποσχέσεις. Το έχει αυτή η κυβέρνηση σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής της, μια κυβέρνηση που είναι υποτίθεται Αριστερή», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε πως «θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου» αναφερόμενος στα έργα υποδομής που πρέπει να γίνουν στη Μάνδρα, ώστε «αυτό που συνέβη να μην επαναληφθεί».

«Αυτό που ενδιαφέρει τη ΝΔ είναι οι άνθρωποι να ξαναμπούν στα σπίτια τους και οι επιχειρήσεις να λειτουργούν ξανά», πρόσθεσε.

Τέλος, σε αιχμηρό τόνο, συμπλήρωσε ότι «δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο ότι οι αρμόδιοι υπουργοί και περιφερειάρχες δεν έχουν έρθει εδώ».

ΣΥΡΙΖΑ: Στημένη η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μάνδρα

Για «στημένη επίσκεψη» κάνει λόγο το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μάνδρα Αττικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε μια στημένη επίσκεψη με μοναδική στόχευση την επικοινωνιακή του προβολή, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε τη Μάνδρα και τους κατοίκους της πληγείσας περιοχής. Με ψέματα για όσα έχει κάνει η περιφέρεια και η κυβέρνηση, και με απουσία κάθε αυτοκριτικής για τις ευθύνες της δικής του κυβέρνησης στην απουσία υποδομών.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πέρα από την μικροκομματική χρήση μιας τραγωδίας ως αντιπερισπασμό για τα αδιέξοδα της ΝΔ.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, εξάλλου, έμαθε πού βρίσκεται η Μάνδρα και η Δυτική Αττική στο χάρτη μετά τις πλημμύρες».

Ανταπάντηση της Νέας Δημοκρατίας

«Αντί απάντησης στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που είχε το θράσος να σχολιάσει την τρίτη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Μάνδρα, η Νέα Δημοκρατία αποστέλλει στο κυβερνών κόμμα σημερινές φωτογραφίες της περιοχής, μήπως και καταλάβουν επιτέλους στο Μαξίμου πως όταν δίνεις υποσχέσεις πρέπει να τις τηρείς.

Εσωκλείουμε επίσης και δύο χάρτες της διαδρομής από το Μαξίμου και την Περιφέρεια Αττικής μήπως βρουν επιτέλους τον δρόμο για την Μάνδρα οι κ.κ. Αλ. Τσίπρας και Ρένα Δούρου που δεν έχουν αποτολμήσει να επισκεφθούν τους κατοίκους ακόμη και 100 μέρες μετά τη φονική πλημμύρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ