ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαδικτυακοί «διαξιφισμοί» Γεννηματά-Θεοδωράκη με αφορμή το ραντεβού στο Μαξίμου

Διαδικτυακοί «διαξιφισμοί» Γεννηματά-Θεοδωράκη με αφορμή το ραντεβού στο Μαξίμου
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σε αιχμηρή ανταλλαγή tweet προχώρησαν οι Φώφη Γεννηματά και Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή την συνάντηση του επικεφαλής του Ποταμιού με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τη Δευτέραγια να τον ενημερώσει για την πρότασή του να συσταθεί Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας.

«Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι» έγραψε η κ. Γεννηματά.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Σταύρος Θεοδωράκης «απάντησε», επίσης μέσω Twitter: «Το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό και απ’ αυτούς που δεν το κατάλαβαν. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων».

Υπενθυμίζεται ότι το Ποτάμι είχε φέρει πρόταση νόμου για τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

Η εν λόγω πρόταση, που κατατέθηκε από τον Σταύρο Θεοδωράκη, συζητήθηκε από τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας, επικοινώνησε με τον επικεφαλής του Ποταμιού και συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για το περιεχόμενό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ