ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δριμεία κριτική Σπυράκη για τα επεισόδια στην Τούμπα και τους Έλληνες στρατιωτικούς

Δριμεία κριτική Σπυράκη για τα επεισόδια στην Τούμπα και τους Έλληνες στρατιωτικούς
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σφοδρή κριτική εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας ΔημοκρατίαςΜαρία Σπυράκη, στην κυβέρνηση για το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, αλλά και για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του αγώνα του με την ΑΕΚ.

«Όσα απίστευτα παρακολουθούμε, πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι μία ακόμα απόδειξη της παρακμής και της ανυποληψίας που έχει οδηγήσει τη χώρα η καθεστωτική αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», ανέφερε η κ. Σπυράκη σε δήλωσή της.

Ακόμη, έκανε λόγο για γεγονότα που προσβάλλουν τους πολίτες και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Ελλάδα διεθνώς, προσθέτοντας πως η ΝΔ πολύ σύντομα θα επαναφέρει τη νομιμότητα όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά σε όλα τα πεδία της δημόσιας ζωής.

Αναφορικά με το ζήτημα των στρατιωτικών η κ. Σπυράκη επεσήμανε πως «για 12η μέρα δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται στις τουρκικές φυλακές και η κυβέρνηση απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις αδύναμη να παρέμβει».

Η κ. Σπυράκη ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει σαφές «αν πρόκειται για ένα μεθοριακό επεισόδιο ή αν οι δύο αξιωματικοί είναι όμηροι της Τουρκίας, όπως είπε ο κ. Καμμένος».

«Σε κάθε περίπτωση, είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, οι δύο Έλληνες αξιωματικοί μας να επιστρέψουν το ταχύτερο στην πατρίδα και στις οικογένειές τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ