ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Και θα συναντήσω τον Τσίπρα και δεν θα μπω στην κυβέρνηση

Θεοδωράκης: Και θα συναντήσω τον Τσίπρα και δεν θα μπω στην κυβέρνηση
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Στη συνάντηση που θα έχει σήμερα, Δευτέρα, με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας στις φήμες περί συνεργασίας.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο κ. Θεοδωράκης διευκρίνισε ότι θα συναντήσει μεν τον πρωθυπουργό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπει και στην κυβέρνηση, αφού, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, υπάρχει και η πατρίδα και οι εξελίξεις δεν περιμένουν.

Η ανάρτηση του επικεφαλής του Ποταμιού έχει ως εξής: «Λοιπόν. Και θα συναντήσω τον Τσίπρα και δεν θα μπω στην κυβέρνηση. Τόσο δύσκολο είναι να τα συνδυάσουν κάποιοι στο μυαλό τους; Παιδιά, εκτός από τα προσωπικά ή τα κομματικά παιγνίδια υπάρχει και η πατρίδα. Και οι εξελίξεις δεν θα μας περιμένουν».

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και η δήλωσή του στην εφημερίδα «Τα Νέα» επί του θέματος, όπου αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα αν τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής θα είχαν κοινή στάση σε θέματα, όπως το ονοματολογικό, ο κ. Θεοδωράκης απάντησε: «Ποιο Κίνημα Αλλαγής; Πλάκα μου κάνεις; Δεν βλέπεις τι γίνεται; Ότι έχουν φύγει όλοι και έχει καταργηθεί κάθε εσωκομματική διαδικασία; Δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα;»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ