ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζανακόπουλος: Άριστη η σχέση Αλέξη Τσίπρα - Πάνου Καμμένου

Τζανακόπουλος: Άριστη η σχέση Αλέξη Τσίπρα - Πάνου Καμμένου
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, διέψευσε τις φήμες για «σύννεφα» στις σχέσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

«Ο πρωθυπουργός και ο κ. Καμμένος έχουν άριστη σχέση» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, και αποκάλυψε πως αύριο, Τρίτη, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στη συνάντηση θα συζητηθεί το θέμα της προφυλάκισης των δύο ελλήνων στρατιωτικών και πιθανές ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την υπόθεση.

«Κάθε φημολογία ή ψίθυρος για ρήξη είναι μία προσπάθεια της ΝΔ να αλλάξει η ιεράρχηση της προτεραιότητας της δημόσιας συζήτησης», τόνισε αναφορικά με τις φήμες περί ρήξης στο κυβερνητικό σχήμα, στο οποίο, όπως τόνισε, υπάρχουν δύο κόμματα άρα και «διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές».

«Μιλάμε για κυβέρνηση με δύο κόμματα και διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές, υπάρχει αμφισβήτηση και επιμέρους διαφωνίες. Αυτό που καθορίζει τη σχέση των δύο κομμάτων δεν είναι παρά η προσπάθεια για να εξέλθει η χώρα από το καθεστώς των μνημονίων», είπε συγκεκριμένα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ