Παρέμβαση του πρέσβη των ΗΠΑ για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς
Την αμέριστη στήριξη των ΗΠΑ στους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης για το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Ανδριανούπολη, εξέφρασε σήμερα ο Αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ.
«Οι ΗΠΑ είναι πλήρως αφοσιωμένες στο ζήτημα των δυο στρατιωτικών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάιατ από την Ανδραβίδα όπου βρέθηκε, για να παρακολουθήσει την πολυεθνική διακλαδική άσκηση «Ηνίοχος 2018».
Πρόσθεσε δε ο Αμερικανός πρέσβης: «Υποστηρίζουμε τις ελληνικές ενέργειες για τη διατήρησης της επικοινωνίας με τις τουρκικές αρχές και ελπίζουμε ότι αυτό το θέμα θα επιλυθεί σύντομα».
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (19/03) ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς είχε δηλώσει πως η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, έκανε παρέμβαση για το ζήτημα αυτό στον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις: Ποιες Κυριακές που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
03:00
Παράταση Υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων έως 24 Ιουλίου: Οδηγός και Διόρθωση Λαθών μέσω myAADE
02:00
Συντάξεις Αυγούστου και Σεπτεμβρίου: Πώς και πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους
01:00
ΑΑΔΕ: Πώς θα γίνει ο εξωδικαστικός μηχανισμός με 72 δόσεις - Ποιοι μπορούν να ενταχθούν
00:30