ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις απειλές που δέχονται βουλευτές ζητά ο Δανέλλης

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις απειλές που δέχονται βουλευτές ζητά ο Δανέλλης
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Την παρέμβαση της εισαγγελίας με αφορμή τις «απειλητικές» επιστολές που λαμβάνουν οι βουλευτές με αφορμή την ονομασία των Σκοπίων, ζητά ο Σπύρος Δανέλλης

Με αφορμή την καταγγελία του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, για το εξώδικο των Παμμακεδονικών Ενώσεων προς τους «300» με την οποία αναφέρουν ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας αν ψηφίσουν σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, απειλώντας με ισόβια, ο βουλευτής του Ποταμιού ανέφερε πως άλλη οργάνωση με την ονομασία «Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών», απέστειλε σχετικές επιστολές με αναφορές σε εσχάτη προδοσία.

Ο κ. Δανέλλης χαρακτήρισε «γελοιότητα» να νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να επηρεάσουν την άσκηση εξωτερικής πολιτικής της χώρας και αδιανόητο να νομίζουν ότι μπορούν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες βουλευτές, απειλώντας μάλιστα με κρεμάλες ή θανάτους.

«Καταστρέφετε -μέσω εσχάτης προδοσίας- ως όργανα της παγκοσμιοποίησης, της νέας τάξης πραγμάτων και του διεθνιστικού αθεϊσμού, την εθνική μας ταυτότητα, ενώ προσβάλλετε τα ιερά και τα όσια των προγόνων μας», αναφέρεται στη νέα επιστολή, με την οποία ζητούν από τους βουλευτές «να παύσουν αμέσως αυτές τις εφιαλτικές επιλογές». Σημειώνουν ακόμη, «πως με την όποια ψήφο τους οι βουλευτές θα αποτελούν εχθρούς του ελληνικού λαού, ενώ θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι, για τις όποιες συνέπειες προκύψουν».

ΣΥΡΙΖΑ: Το κλίμα τρομοκρατίας των Παμμακεδονικών Οργανώσεων θα πέσει στο κενό

ΔΗΜΟΦΙΛΗ