Κατσίκης: Να ανταλλάξουμε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς με τους 8 Τούρκους
Αντιδράσεις και έντονο προβληματισμό προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη, ο οποίος πρότεινε την άμεση ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται για 28η ημέρα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης με τους οκτώ Τούρκους που κατέφυγαν στην Ελλάδα, μετά το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016, στην Τουρκία.
«Ας είμαστε ειλικρινείς, εκεί το πάει ο Ερντογάν. Αν μπορούν να παρακάμψουν οι κυβερνήσεις των δύο κρατών τη Δικαιοσύνη και να προχωρήσουν σε μια ανταλλαγή δεν ξέρω τι θα κόστιζε αυτό. Εγώ θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι μια λύση», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
Ερωτηθείς εάν το ενδεχόμενο ανταλλαγής το έχει συζητήσει με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, ο κ. Κατσίκης απάντησε: «Δεν το έχω συζητήσει με τον υπουργό Άμυνας, Όταν όμως ο ίδιος θέτει θέμα ομηρίας, τι σημαίνει όμηρος; Ότι θέλω ανταλλαγή».
Εξοικονομώ: Στις 17/7 η προθεσμία για τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης
10:37
Επίθεση από οκτώ άτομα δέχτηκε 30χρονος στο Χορτιάτη – Τέσσερις συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.
10:34
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε δασική έκταση στη Μυτιλήνη
10:23
ΣΥΡΙΖΑ: Ανεξαρτητοποιήθηκε η Πόπη Τσαπανίδου - Με 16 βουλευτές το κόμμα
10:17